VOLG ONS OP FACEBOOK VOOR T LAATSTE NIEUWS !!!

Zoals iedereen gemerkt heeft is de markt flink aan t uitbreiden en veranderen, we hebben een steeds uitgebreider foodplein en een grote varieteit aan producten, o.a. een kwaliteitsfrietkraam van het Frietboerinneke, een oliebollenkraam, surinaamse hapjes en doner van Rehana's Kitchen, poffertjes, soep, vietnamese loempias van Dhr Tan, Churros van Manfred en veel zowel 2e hands als rest- retour goederen. Vanaf de komende markt op 17 en 18 november zal er 3 weken achter elkaar markt zijn.

Erg belangrijk: ER MAG OP DE MARKT NIET GEROOKT WORDEN !!!!!! Naast het foodplein is er buiten de mogelijkheid om te roken. We vragen hierbij alle kraamhouders het goede voorbeeld te geven.

De organisatie is druk bezig om op de markt een retourgoederen sectie te realiseren, zodat onze bezoekers van nog meer koopjes gebruik kunnen maken.

U kunt op de Megamarkt uw jas/shirt of ander kleding stuk laten borduren met de tekst die u wilt, er is een kapper aanwezig, massage, ruime keuze uit nieuwe of gebruikte kleding, gereedschap, hobby spullen, huis decoratie, vloerkleden, heerlijke droge worst, snoep, inbouw apparatuur, speelgoed, gsm artikelen, oude ambachten, computers, de bekende geurpads van de Crazy Greek, make up spullen, ondergoed, sokken, fietsen, kunst en curiosa, uw kinderen kunnen genieten van het springkussen, u bent van harte welkom bij onze koffiecorner, er is vers groente en fruit bij Gerrit met nu ook vers gemaakte smoothies,  voor ieder wat wils dus.