MegaMarktZuidHollandMP

Sinds september 2018 overgenomen door de huidige organisatie met een vernieuwende blik naar de toekomst en de intentie een gezellige markt neer te zetten voor het hele gezin, de markt vind 2 x per maand plaats.

Al bij het binnenkomen zullen u de veranderingen opvallen, een nieuw overdekt foodplein met uitgebreide mogelijkheden om iets lekkers te eten. We organiseren altijd iets leuks voor de kids, o.a. een springkussen of schmincken. Sinds januari een uitgebreide snackwagen, surinaamse hapjes,vers fruit,  een loempiakar en Poffertjes en wafelskraam.

De markt zelf heeft een diversiteit aan kraamhouders, zowel 2e hands als restgoederen en koopjes.

In de koude periode staat de verwarming aan en er is gezellige muziek, ook is er een koffiecorner met terras waar u naast koffie ook een broodje of tosti kunt nemen. U zult ervaren dat het aanvoelt als een grote gezellige familie.

De nieuwe organisatoren willen hierbij de eigenaar van de locatie, Proba,met name Ronald en Jos, bedanken en de gemeente Alphen aan den Rijn voor het meedenken en helpen bij de organisatie van een gebalanceerde leuke markt die een aanwinst voor de regio Alphen aan den Rijn is.